bostadsratt-sverige.se: Bostadsrätt i Linköping

Bostadsrätt i Linköping

Om Linköping Linköping är en tätort i Östergötland. Det är Sveriges femte största stad med ca 150 000 invånare. Linköping är även en Universitetsstad som grundades 1975, och därför utgörs en stor del av invånarna av studenter från Universitet. Linköping är en växande stad i både omfång och invånarantal. Linköping har både en fantastisk landsbygd med vackra sjöar och kanaler, kombinerat med en pulserande stad fylld med nöje och kultur, häribland konst, historia, konserter och idrott. Det finns därför ett stort antal aktiviteter och upplevelser för alla åldrar. Staden kallas också för cykelstaden, då den är präglad av cykelbanor både i och utanför dem centrala delarna. Vid Stora Torget ligger Linköpings stadskärna. Här finns ett stort utbud av klädesbutiker och mysiga caféer.

 

Näringsliv och utbildning i Linköping Linköping har ett stadigt växande näringsliv med stor innovationskraft och mycket bra förutsättningar. En stor del av innovationskraften kommer från Linköpings universitet. Med campus i närheten, är universitet ett betydelsefullt lärosäte som bidrar med stor utveckling. Några av de starkaste branscherna i staden är inom handel och flygindustrin.

 

Värt att se i Linköping: - Flygvapenmuseet - Köpcentrumet Tornby - Linköpings Universitet - Trädgårdsföreningen

 

Länk om Linköping:

Besök Linköping

Karta över Linköping

Linköping Universitet

Facebook-sida för Hyrsbostäder i Linköping

Om du söker en bostadsrätt att köpa har du kommit till rätt plats. Priserna för bostadsrätter har stigit de senaste åren, bland annat för att bristen på studentbostäder har ökat. Behovet att hitta någonstans att bo har medverkat till att lyfta bostadsrättspriset. Men det finns fortfarande goda möjligheter att göra en bra investering i en bostadsrätt. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja en sökning och få en överblick över alla bostadsrätter som är till salu på marknaden just nu. Lycka till!
Mere i denne kategori: « Göteborg Helsingborg »

Icon CO2 neutral website English transparent.png